Тази вечер играчите и всички в Манчестър Сити отпразнуваха с парад по

...
Тази вечер играчите и всички в Манчестър Сити отпразнуваха с парад по
Коментари Харесай

По шампионски: Сити отпразнува требъла с мащабен парад

Тази вечер играчите и всички в Манчестър Сити отпразнуваха с церемониал по улиците на града спечелването на впечатляващия требъл в края на сезон. Футболистите на “гражданите ” победиха с купата в Премиър лийг, Купата на Англия, а в събота вечер надиграха и Интер в конфликта за трофея в Шампионската лига. 

По този метод подопечните на Пеп Гуардиола съумяха да изравнят и популярното достижение на своите градски противници от Манчестър Юнайтед, което в допълнение подслади триумфите на отбора. 

Веднага след спечелването на трофея в Истанбул те отлетяха за Ибиса, където също честваха цяла нощ, само че през днешния ден можаха да го създадат и пред хилядите си почитатели, които се стекоха по улиците на града. 

Парадът на Манчестър Сити първоначално трябваше да стартира в 18:30 локално време (20:30 българско), само че след това бе отсрочен с половин час за 19:00 локално време, защото се чакат съществени превалявания и гръмотевични стихии.

Въпреки това хиляди последователи на Манчестър Сити се стекохат към авансово обозначените зони в центъра на Манчестър, където следиха прекосяването на двуетажните рейсове, които возиха футболистите дружно с трофеите от завоювания требъл. 

След започването на дъжда част от играчите на " жителите " се качиха на един от локалните трамваи в центъра на града, като по този метод замениха емблематичните за такива моменти двуетажни рейсове.

След това играчите се качиха на рейсовете, трофеите също бяха натоварени и парадът можеше да стартира.

Ерлинг Халанд и Джак Грийлиш демонстрираха чудесно въодушевление през цялата вечер, а клипчетата с тяхно присъединяване станаха шлагер в обществените мрежи. 

Лошото време не попречи на някои от играчите, измежду които аоланд и Рубен Диаш, да се съблекат голи до кръста по време на празничния церемониал.

Грийлиш пък по любопитен метод прикани съотборника си Бернадо Силва да остане в тима. Португалецът е един от тези, за които се приказва, че може да изоставен през лятото.

Мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола не изневери на стила си и възпламени пура в чест на историческия сезон, който направиха футболистите му. 

По време на цялата си обиколка рейсът с играчите на новия европейски клубен първенец беше съпровождан от огромен брой почитатели, които пееха песни и скандираха имената на любимците си.

В края на парада футболистите и Гуардиола се качиха на особено готова сцена, а Халанд не спря да забавляваха всички към себе си. 

" Не желаеме слънце, имаме най-хубавият церемониал под дъжда. Феновете са привикнали, другояче това не би бил Манчестър ", пошегува се пък Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР